×
"Show Menu"

Isabel van Duijne

Welkom op mijn website! Ik ben Isabel van Duijne, kinderboekenschrijfster en illustrator. Ben je benieuwd naar mijn boeken en tekeningen? Blader dan gezellig door mijn webboek...

Home

E-book Lily en Jamal gaan naar de oertijd

Het eerste E-book is af! Lily en Jamal gaan naar de oertijd. (Klik op lees verder en daar vind je de link naar de gratis pdf). Dit boekje betreft één voorleesverhaal, vragen, een doe-idee en een oerrecept. Het leuke van een e-book is dat ik er nu een linkje met een tekenspel in heb kunnen verwerken. En wat nog leuker is? Het is een cadeautje voor iedereen die geïnteresseerd is, of gewoon nieuwsgierig… Veel plezier ermee!

 

 

Download hier het e-book!

Voorlezen 4 t/m 7 jaar. Zelf lezen of samen lezen 8 jaar.

Een voorleesverhaal, vragen om een praatje te maken, een doe-idee én een oerrecept!