×
"Show Menu"

Isabel van Duijne

Welkom op mijn website! Ik ben Isabel van Duijne, kinderboekenschrijfster en illustrator. Ben je benieuwd naar mijn boeken en tekeningen? Blader dan gezellig door mijn webboek...

Home

Lily maakt nieuwe vriendjes verschijnt in het najaar

Het is weer voor elkaar!

Na een halfjaar in mijn tekendoos te hebben gezeten, heb ik 26 april alle verhalen en tekeningen van het nieuwe boek uit de Lily serie naar Uitgeverij Veltman gebracht. Zij gaan er vast weer een hele mooie uitgave van maken.

‘Lily maakt nieuwe vriendjes’ zal in het najaar vóór de kinderboekenweek in oktober verschijnen. Een bundel met zes verhaaltjes over vriendschap, vragen om een praatje te maken én een doe-idee. Voor de keukenprinsen en prinsessen staan er weer twee heerlijke recepten in om samen met je vriendjes van te smullen.

Net als de voorgaande delen zijn de boekjes ideaal om voor te lezen + wat extra’s voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Kinderen van 8 jaar kunnen het misschien wel zelf lezen of samen met ouders, opa’s en oma’s. Een gezellig momentje samen (kopje thee erbij) en meteen goed voor de lees- en taalontwikkeling!