×
"Show Menu"

Isabel van Duijne

Welkom op mijn website! Ik ben Isabel van Duijne, kinderboekenschrijfster en illustrator. Ben je benieuwd naar mijn boeken en tekeningen? Blader dan gezellig door mijn webboek...

Home

Mag ik je opa lenen? 2e deel Lily

Het 2e deeltje ‘Mag ik je opa lenen?’ verschenen in oktober 2016. Uitgegeven door Uitgeverij Veltman.

Het is niet leuk als iemand zomaar je zandspeeltjes pakt. Maar als je ze allemaal vasthoudt kun je niet scheppen en ook geen zandtaartjes bakken. In de speeltuin ontmoeten Lily en oma Joris en zijn opa. Opa jaagt een wesp weg en hij trakteert op ijsjes. Lily wil ook een opa, maar ze heeft er geen en Joris heeft er twee. Zou Lily de opa van Joris mogen lenen?

omslag boekje mag ik je opa lenen?Leeftijd 4 – 8 jaar

Bij elk verhaaltje vind je vragen om een praatje te maken en een doe-idee en een gratis patroon om 5 vingerpopjes te haken.
Prijs: 10,-
ISBN: 978 90 483 1376 1

Bestel hier het boek ‘Mag ik je opa lenen?’

vingerpopjes mag ik je opa lenen?

tekening mag ik je opa lenen